Kwaliteit en Veiligheid


 

 

 

 

Kwaliteit 

Senhorst electro B.V. levert kwaliteitsinstallaties op het gebied van elektrotechniek.  Het gebruik van de beste materialen en goede technische kennis dragen wij aan optimaal comfort, veiligheid en duurzaamheid. 

Al bijna 60 jaar staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken met een team van enthousiaste medewerkers. Dagelijks zorgen onze monteurs ervoor dat de werkzaamheden met zorg en aandacht worden uitgevoerd.

Veiligheid 

Goed werkende installaties vallen niet op, ze doen gewoon hun werk. Jaar in, jaar uit. Totdat er van het ene op het andere moment een storing optreedt; de verlichting valt uit, tv of computer doen het niet meer. Dan pas blijkt hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit. Wanneer installaties niet goed worden aangelegd, niet onderhouden worden of ondeskundig worden aangepast zijn ze niet meer betrouwbaar. En misschien belangrijk nog, ze zijn niet meer veilig. 

Veiligheid gaat voor alles. Zeker bij de aanleg van elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap worden zowel licht- als krachtinstallaties voor woningen geïnstalleerd volgens de normen van de NEN 1010. Hierdoor staat altijd kwaliteit en veiligheid voorop. 

Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, adviseren wij om aanpassingen en uitbreidingen door onze bevoegde installateurs te laten uitvoeren. 

Bij alle werkzaamheden staan de veiligheid en de wensen van u, als klant, centraal.